Területi jegyek

Felnőtt éves területi jegy: 33.000 Ft

Ifjúsági éves területi jegy (18 éves korig): 17.000 Ft

Családtagi éves területi jegy: 17.000 Ft

Az éves területi jegy ára tartalmazza az éves egyesületi tagsági díjat is.

Gyermek éves területi jegy (15 éves korig): 1.500 Ft

Halasítási díj: 10.000 Ft

Takarítási díj (ifjúsági korosztálytól): 3.000 Ft

Az éves területi jegyek váltásához az adott évre érvényes horgászigazolvány és állami jegy szükséges. Az érvényesítést, az Egyesület éves területi jegy kiadójánál meg lehet csináltatni. Az érvényesítés árai a Kezdőoldalon találhatóak.

Családtagi területi jegyet az a 18 éves kor feletti horgász válthat, akinek valamelyik hozzátartozója már rendelkezik az adott évre, felnőtt éves területi jeggyel. A családtagi területi jegy horgászati szabályai megegyeznek az ifjúsági területi jegy szabályaival.

Új felnőtt ill. családtagi tagság esetén a területi jegy ára felett 10.000 Ft halasítási díj befizetése szükséges. A tagság, az éves területi jegy kiváltása nélkül is fenntartható - a tagfenntartói díj évente 5.000 Ft. Ifjúsági horgásznak nem kell belépéskor halasítási díjat fizetni, amennyiben azonban eléri a 18 éves kort és már felnőtt területi jegyet igényel, meg kell fizetni a halasítást.

Heti területi jegy: 16.500 Ft. A kezdő dátum időpontjától órától, a záró dátum időpontjáig hét teljes nap horgászatra jogosít.

Napi területi jegy: 3.300 Ft. A horgász által megadott időponttól a következő nap azonos időpontjáig tartó horgászatra jogosít.

Sport területi jegy: 2.000 Ft. A horgász által megadott időponttól a következő nap azonos időpontjáig tartó horgászatra jogosít, egy horgászbottal, hal megtartása nélkül.

Ifjúsági napi területi jegy: 1.650 Ft. A horgász által megadott időponttól a következő nap ezonos időpontjáig tartó horgászatra jogosít.

Bármely területi jegy kiadása, kizárólag érvényes horgászigazolvány jelenléte mellett történik.

Területi jegy kiadás:

Éves területi jegy, heti jegy, új tagság, tagfenntartói ügyintézés - Varsa Horgászcikk, Dunavarsány, Határ u. 70. 06-20/3334-871

Napijegy kiadás -

Varsa Horgászcikk, Dunavarsány, Határ u. 70.