Területi jegyek

Felnőtt éves területi jegy: 47.000 Ft

Ifjúsági éves területi jegy (18 éves korig): 20.000 Ft

Családtagi éves területi jegy: 23.500 Ft

Pergető sportcélú éves területi jegy: 20.000

Egyesületi tagdíj: 5000 Ft (minden éves területi jegy mellé fizetendő)

Gyermek éves területi jegy (15 éves korig): 1.500 Ft (tagdíj nem fizetendő)

Halasítási díj: 10.000 Ft

Takarítási díj (ifjúsági korosztálytól): 3.000 Ft

Az éves területi jegyek váltásához az adott évre érvényes horgászigazolvány és állami jegy szükséges. Az érvényesítést, az Egyesület éves területi jegy kiadójánál meg lehet csináltatni.

Családtagi területi jegyet az a 18 éves kor feletti horgász válthat, akinek valamelyik hozzátartozója már rendelkezik az adott évre, felnőtt éves területi jeggyel. A családtagi területi jegy horgászati szabályai megegyeznek az ifjúsági területi jegy szabályaival.

Új felnőtt ill. családtagi tagság esetén a területi jegy ára felett 10.000 Ft halasítási díj befizetése szükséges. A tagság, az éves területi jegy kiváltása nélkül is fenntartható - a tagfenntartói díj évente 5.000 Ft. Ifjúsági horgásznak nem kell belépéskor halasítási díjat fizetni, amennyiben azonban eléri a 18 éves kort és már felnőtt területi jegyet igényel, meg kell fizetni a halasítást.

Heti területi jegy: 22.500 Ft, 5 napijegy ára. A kezdő dátum időpontjától órától, a záró dátum időpontjáig hét teljes nap horgászatra jogosít.

Napi területi jegy: 4.500 Ft. A horgász által megadott időponttól a következő nap azonos időpontjáig tartó horgászatra jogosít.

Pergető sportcélú napi területi jegy: 2.500 Ft. A horgász által megadott időponttól a következő nap azonos időpontjáig tartó horgászatra jogosít, egy horgászbottal, hal megtartása nélkül.

Ifjúsági napi területi jegy: 2.000 Ft. A horgász által megadott időponttól a következő nap ezonos időpontjáig tartó horgászatra jogosít.

Bármely területi jegy kiadása, kizárólag érvényes állami horgászjegy jelenléte mellett történik.

Területi jegy kiadás:

Éves területi jegy, napi, heti jegy, új tagság, tagfenntartói ügyintézés - Varsa Horgászcikk, Dunavarsány, Taksonyi út 4. 06-20/3334-871