Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#124 - Gergely Endre2016.07.08. 08:24

Tisztelt Carphunter (Ha már a kedves nevét nem tudhatjuk :) megértem név nélkül egyszerűbb)!

egyszerűbb lenne végigolvasnia mit írok mint vádaskodni, tudom a mai világban olvasni és felfogni mit olvas az ember nehéz, ehhez értelemre lenne szükség azt meg nem osztogatják csak úgy :)
Nem zavartam el soha senkit a tópartról, annyit szerettem volna írni, hogy az éremnek két oldala van, nem fekete és fehér semmi. Vannak normális és köcsög horgászok, vannak normális és köcsög lakosok. Az egyetlen ami hiányzik az a rend, a fejekben és a tettekben egyaránt.
Ja és ha ez megnmyugtatja akkor évi négy telepítés van, de nem ez volt a lényeg, mindegy is....
No részemről befejeztem, hülyékkel kár tárgyalni, marad itt minden a szaros posványos mibenlétében mint minden Délegyházán!

Üdvözlettel
Egy délegyházi tag

#123 - Carphunter2016.07.05. 09:08

Tisztelt Gergely Endre,

A telepítések nyilvánosak meg lehet bárkinek tekinteni, sőt örülnek a segítő kéznek. Az hogy egy évben két telepítés van az ordas nagy hazugság! Az hogy a horgászok kisajátítják a tavat, meg egyenesen nevetséges, mert a tavak nagy része be van építve, a vízpartokat a polgármester önkényesen értékesítette sok helyen a tóparti ingatlantulajdonosoknak. Innentől szerintem hagyjuk a ki sajátít ki mit kérdést. Ráadásul az ingatlanok számához viszonyítva a horgászok száma körülbelül eléri 10-15%-ot akkor már sokat mondtam. A vendéghorgászok elsősorban a fekete-sügér kedvéért jönnek, így ők vagy gyalogosan sétálva vagy csónakból horgásznak, így abszoludt nem zavarják a tulajdonosokat. Eléggé arrogáns, és hazug ez a hozzáállás, és valóban nem hoz hasznot a tó, mert az ilyen ott lakók vannak a tó körül mint Gergely Endre, aki azt hiszi hogy Ő megteheti, hogy embereket zavar el a vízpartról, mert Ő ott él. Amikor odaköltözött, szerintem számolnia kellett a következményekkel hogy ez egy tópart, itt szabadidős tevékenységet végeznek az emberek, igen horgásznak, fürdenek, grilleznek. Ez ezzel jár. De tegye a szívére a kezét, mennyi pozitív hozománya van, hogy vízparton él? Az egyesület a semmiből indul, és még bőven nem ért az út végére, de valamerre elindult ami nem rossz irány. A víz valóban mindenkié, a horgászoké, a nyaralóké, az ott élőké, tehát igen is ha valaki napijegyet vesz, az valóban érezze úgy, hogy övé is a tó egy picit arra a napra, mondom ezt tagként. Lelje örömét, legyen meg a kikapcsolódása ha már fizetett érte.
A szemetelést meg kár ráhúzni globálisan a vendéghorgászokra, mert az ott élők, vagy a tagok sajnos éppúgy sárosak ebben.

Egyetlen egy dologra van szükség: toleranciára.

Üdvözlettel:
Egy délegyházi tag

#122 - Gergely Endre2016.06.26. 15:03

Tisztelt Elöttem szóló!
Az egyes tó körül nagyrészt nem nyaralók vannak, hanem életvitelszerűen élő, akiket igenis zavar ha nem tud ablakot nyitni, vagy pl ha szedheti a szemetet a horgászok után. Eléggé elcseszett helyzet, az önkormányzatnak kényelmes mert nincs dolga vele, az egyesület évi két telepítési kívül nem sok mindent csinál. De lassan be kell látni hogy ebben a formában a tavak semmi de semmi hasznot nem hoznak a falunak, régés rég a köznapi élet részévé kellett volna tenni a tavakat, olyanná ahova szívesen kirándulás családok, nem csak horgászok. A legelső horgászvizsgámra készülve, nekem még van olyanom, az első könyv első mondata ez volt- A víz mindenkié! Nem csak azoké a horgászoké akik egy napijegy megvétele után úgy gondolják övék itt minden!!!

#121 - Délegyházi Horgászegyesület2016.06.20. 13:34

Tisztelt Egyesület
Olvasom a vendégkönyvet,és mi többen vagyunk horgászok egy családban, de döbbenetes mi folyok az egyes tónál,az itt vikkend lakók teljesen kisajátitják maguknak a tavat fürdeni,egyszerüen elzavarják a horgászokat, sajnos tavaly volt részünk benne. Ki akartuk még többen váltani a területi jegyez,de meggondolandó ezek után , ha a Horgászegyesület nem tesz semmit.Jó lenne ha történne végre valami,ahogy olvasom avendégkönyvet sokunknak probléma ez,igy tönkre megy az egyesület. Nem beszélve a partrészről,ahogy néha kinéz. Csak versenyre van kitakarítva. Tisztelettel egy nyugodt környezetben horgászni vágyó.

#120 - Skultéti Viktor2016.05.18. 10:50

Kedves Horgásztársak!
Eladóvá vált a fa ladikom. 4,70 hosszú és 1,30 széles, jó állapotban van, Délegyházán tartózkodik, tettem rá kikötő bikákat is.
Aki szeretne többet megtudni a dologról, kérem bátran írjon, és megbeszéljük a részleteket!
Nem feltétlenül pénz térnék érte, valamilyen csere is érdekelhet.
skultéti Viktor
skulo@citromail.hu

#119 - budai zoltán2016.03.26. 14:36

Köszönöm hogy irt,nagyon sajnálom .Nem szerettem volna semmit fikázni de amit olvastam az felháborit.Nagyon beleéltem magam egy jó pecába,de ahogy ismerem magam biztos hogy konfliktusba keverednék, amit soha nem akarok.És most nem tudom hova menjek,de biztos találok valamit.kellemes húsvétot mindenkinek.Görbüljön.. BÉKÉBEN

#118 - Tóth Zoltán2016.03.26. 10:54

Tisztelt Budai úr!
Köszönjük az észrevételt. Ahogy megfogalmazta, azzal meg is erősítette az abban leírtakat. Valóban ez Magyarország!

#117 - budai zoltán2016.03.26. 08:47

Husvét vasárnap azaz holnap szerettem volna Délegyházára menni horgászni."előszőr"De hála Istennek hogy meg néztem a hozzá szólásokat .Az életbe nem megyek oda.Hiába Magyarország!!!!

#116 - Gergely Endre2016.03.21. 08:52

Kedves Mindenki!
Csak hogy lássuk a tóparti/nem tóparti kérdés másik oldalát is! Másfél éve lakom az egyes tó partján, soha egyetlen normális horgász miatt nem háborogtam miért is tenném, nem az enyém a tó! De az hogy pár önkényes, bunkó horgász pofátlanul fenyeget és kiabál az udvaromba mert szólni merészeltem hogy nem kéne agyon füstölni az itt lakókat. Szóval aki itt nagyon felháborodik mert elzavarják annak szólok hogy az ilyenek miatt történik!

#115 - T.Ágoston László2016.02.29. 12:10

Még kapható T.Ágoston László Napijegy a holtágra című könyve, melyben több horgász témájú novella is helyet kapott. Megrendelhető a tagostonlaszlo@gmail.com email címen (1500 ft+ postakölltség áron.Azt is írják meg, kinek a nevére dedikáljam