Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#114 - Attila2015.08.31. 13:57

Tisztelt egyesület!

2 alkalommal döntöttem úgy, hogy a 3 as tónál próbálok szerencsét. Amit nagyon negatívan tapasztaltam sajnos a nem horgászni érkezők viselkedése. Az a nemtörődöm viselkedés mind az ott lakók és nyaralók részéről felháborító. Úgy éreztem,hogy nekem kell Elnézést kérni amiért pénzért horgaszhatok. Ahogy megkedveltem a helyet első alkalommal úgy ment el a kedvem a további ottléttől. Így minek nevezhető a tó? Strandnak és csónakázó tónak vagy horgásztónak? Amikor szépen kértem a bedobott csali helyenel uszkalo embereket, hogy menjenek masfele a válaszukat az volt "kit érdekel. .."
Sajnos így nem lehet nyugodtan horgászni, ez az állapot ami elofordul csak konfliktusokat okoz ami mellett elmenni nem lehet. Erre az egyesületnek kell kitalálni megoldást. Üdvözlettel, egy horgász.

#113 - szabados géza2015.07.27. 20:05

T Cseh Úr. Köszönöm,hogy időt szakított véleménynyilvánításra. Igaza van de sajnos a nyaraló tulajdonosok stégtulajdonosok nincsenek tisztában a törvénnyel illetve nem akarnak tudomást venni róla mi szerint a vízparton foglalt hely nincs.A stégeket lezárni tilos maximum ha a tulajdonos jön,hogy szeretné használni a tulajdonát akkor kell elhagyni,de ezt is illene kulturáltan végrehajtani és csak akkor elküldeni a horgászt ha valójában szüksége van a stégre. Sajnos a magyar ember az én váram az én házam jelszót követi és nem is tudunk ellene tenni.Tisztelet a kivételnek,mert ilyen is van szerencsére. Na jó pecát mindenkinek.

#112 - Cseh Péter2015.07.05. 08:32

Tisztelt Géza!
Több éve tag vagyok az egyesületnél. Délegyházi lakos, nem közvetlen vízparton.
Minden évben előfordult, hogy a vízparti lakosok vagy nyaralók feljebbvalónak érezték magukat, kisajátították a partot (vagy ha nem vízparti emberke volt, hogy "én ide szoktam járni, én etetem a helyet, húzz el innen"), és egyéb incidensek is történtek, történnek és történni fognak, és nem én voltam és leszek az első. Tisztelt Kabódi Zoltán Úr felháborodását teljes mértékben megértem. Miért nem szankcionálják az efféle megnyílvánulásokat???

Ez mind az egyesület kárára történik!

Nincs szüksége az egyesületnek új tagokra vagy napijegyes horgászokra?
Persze az efféle viselkedés nem mondható általánosnak, de azért lépni kellene valamit ezen kis csoport ellen.
Remélem Kabódi Úrral találkozhatunk még a vízparton!

#111 - szabdados Géza2015.06.27. 22:07

T. Kabódi Zoltán Ur. Én volnék az Őn barátja az említett Géza. Szabados Géza vizsgázott halőr vagyok. Elnézést kérek az incidensért a horgásztársunk nevében is. Félreértés történhetett. Én jeleztem a horgászspórtársnak,hogy a kikötött csónakja miatt szóltak nekem hogy nem nagyon tudnak horgászni / Ez nem Ön volt hanem egy éves tagunk/ Ezt jeleztem neki,és jeleztem,hogy nem igazán jó ötlet itt tárolni mert már több vízíjármű is eltűnt ezen a helyen az évek folyamán. Ezt tudomásul vette,de más ezek szerint nem történt. Megkértük próbálja kikötni, úgy hogy másokat ne zavarjon Mivel Őn békés horgásznak látszik a leírtak szerint remélem talál más helyet és máskor is eljön hozzánk. Szívesen látjuk Szabados Géza .

#110 - Kabódi Zoltán2015.06.27. 09:40

Tisztelt Horgászegyesület Vezetőség!
Ebben az évben, először horgásztam az Önök tulajdonában lévő tavakon, azon belül is a III-as tavon!
Minden egyes alkalommal, ugyanazon a helyen, mégpedig a Bányászsor utca (út) végénél, ahol az az elhanyagolt telek van, bekerítve, a kerítésen az Önök táblája!
Nagy örömömre minden egyes alkalommal, sikerrel jártam ezért el is határoztam, hogy a jövő évben éves tagsági jegyet váltok! Sajnos, a ma reggeli történések után, ez már a múlt, elhatároztam, hogy nem csak, hogy tag nem leszek, de soha többé nem is veszem igénybe az Önök szolgáltatásait!
Történt ugyanis: amikor reggel elfoglaltam a már fent említett horgász állást, nem tudtam nem észre venni, hogy oda valaki egy csónakot kötött ki! Azt nem mondom, hogy nem volt zavaró, de nem foglalkoztam vele, egész jól tudtam így is horgászni! Azonban úgy egy óra múlva, hirtelen megállt ott egy gépkocsi, kipattant belőle egy idősebb, alacsony, köpcös, napszemüveges illető,(az Úr enyhe túlzás lenne) és válogatott káromkodások közepette rám támadt, hogy biztos én vagyok a Géza haverja, (nem tudom ki Géza), aki panaszkodott, hogy ő oda kötötte a csónakot, és különben is, mi a f…..ért horgászok én ott, csak a hülye pecások pecáznak ilyen helyen, és ne hogy már neki bárki meg mondja, hogy, hova kösse ki a csónakját, stb.stb.
Nem sok hiányzott, hogy tettlegessé ne fajuljon a dolog, de őszinte leszek, én őt féltettem magamtól és nem fordítva, ugyanis ha a verekedés lenne a hobbim, akkor lejárnék egy karate klubba, de én horgászni szeretek, és mivel az Önök egyesülete ezt nem teszi lehetővé, kénytelen vagyok, egy másikat keresni magamnak! Igazán sajnálom!

#109 - Gergely Endre2015.06.08. 13:48

Érdeklődnék, hogy nagyobb mennyiségű amúr telepítését tervezik-e a jövőben. Sok tanulmány bizonyítja hogy segít a káros vízinövények (hínár, moszatok) kordában tartásában, és nem utolsósorban remek sporthal is!

#108 - szabados géza2015.04.26. 21:20

A mai napon 36 tag vett részt a szemétszedésben.a tóparton. Köszönjük a részvételt. Legközelebbi szemétgyűjtés napot aki elérhető e-mailbe és itt az oldalon is fogjuk közölni. Szabados Géza halőr.

#107 - Tóth Zoltán2015.03.28. 09:51

A honlapon megtalálható telefonszámomon kérek egy hívást.
Tóth Zoltán, titkár

#106 - Tetrix2015.03.28. 06:57

Üdv mindenkinek!
Idén szeretnék területi jegyet váltani a tavakra. Kérdésem a következő lenne.
Sátorozni hol lehet. Kicsit pontosabban, mint a gát, mivel gőzöm sincs az hol van.( van eszem is ,meg noteszem is. ez vicc volt.) Nagyon megköszönném a pontos infókat.
Üdvözlettel Rábai árpád (alias Tetrix)

#105 - szabados géza2015.01.27. 17:12

T horgászok Akit érdekel annak szól.Ezt beírni a keresőbe és láthatjátok az új rendeletet a halvédelmi bírságról és a szabályokról. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400314.KOR